SPA Kurer

Kombibehandling  110 min 1395:-
Behandlingen startar med en avslappnande uppmjukande massage av rygg, nacke och axlar 20 min. Därefter rengörs ansikte, hals och dekolletage. Terapeuten gör en grundlig hudanalys. Anpassar peeling, massage, mask och avslutande kräm efter din hudtyp 50 min. I pedikyren får du först ett uppmjukande och avstressande fotbad. Därefter jämnar vi till naglar och nagelband. Förhårdnader avlägsnas med fotfil. Avslutningsvis får du en skön fotmassage 40 min.
_________________________________
Spa Head Massage  70 min Pris 795:

Behandlingen inleds med lättare helkroppsmassage (40 min) som mjukar upp stela och ömma muskler, ger en skön och avslappnande känsla. Massage frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande. Efter massagen rengörs ditt ansikte, hals och dekolltage med produkter för din hudtyp.(10 min) Avslutningsvis (20 min) Spa Head Massage som ger en positiv inverkan på spänningshuvudvärk och mental trötthet här ingår både hårbotten och ansiktsmassage.

Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling

___________________
Chokladmassage med Ansiktsrengöring  90 min 1195:-
Varm chokladolja masseras mjukt i i huden. Efterlämnar en silkeslen hud och en ljuvlig chokladdoft.
Rengöring, peeling och en närande ansiktsmask avslutas med ansiktsmassage.
_____________________

Choklad & Champagne kur  75 min 995:- ECO
Drömsk ansikts- och kroppsbehandling i choklad och champagne-lyx

En oförglömlig kroppsbehandling i varm choklad som överför kakaons lugnande egenskaper till hud och sinne. Behandlingen inleds med en renande kroppsskrubb. Efter dusch packas din kropp  in i varm choklad. Under tiden kroppen är inpackad får ditt ansikte en härlig Champagnebehandling.

____________________

Blueberry Blizz with face massage 75 min 995:- (inkl 30 min massage) ECO
Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsskrubb, inpackning och kroppsmassage

Som en drömresa i blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerskrubb, massage i blåbärssufflé och blåbärsinpackning. Under tiden får du njuta av avkopplande ansiktsmassage. Blåbär erbjuder en rad fantastiska egenskaper, bland annat är det en kraftig antioxidant och bidrar också tillsammans med hallon och soja, till att göra huden jämnare och fastare med en fantastisk lyster. Både hud och sinne lugnas i denna sköna sanndröm med ett lyckligare– och lite lättare -slut.

_____________________

Avbokningsregler
Din bokning kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Senare debiteras 50 % av värdet.
Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.