Header

SPA Kurer

 

TRANQUILLITY AROMA Lyxkur
90 min 1 450 kr
Lyxig aromaupplevelse med avstressande dofter, helkroppspeeling, skön ryggmassage och ansiktskur med extra allt. Detta är behandlingen för dig som vill lyxa till det lite extra, och verkligen få spakänslan att infinna sig. Total avkoppling, samtidigt som huden får sitt med de finaste oljor och verksamma ämnen man kan tänka sig.
I behandlingen ingår en avstressande massage för rygg och nacke, en ekologisk helkroppspeeling och en kroppsinpackning med aromaoljor. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktskräm.
_________________________________

Kombibehandling  110 min 1495:-

Behandlingen startar med en avslappnande uppmjukande massage av rygg, nacke och axlar 20 min. Därefter rengörs ansikte, hals och dekolletage. Terapeuten gör en grundlig hudanalys. Anpassar peeling, massage, mask och avslutande kräm efter din hudtyp 50 min. I pedikyren får du först ett uppmjukande och avstressande fotbad. Därefter jämnar vi till naglar och nagelband. Förhårdnader avlägsnas med fotfil. Avslutningsvis får du en skön fotmassage 40 min.
I denna behandling ingår lån av handduk, rock och tofflor att ta med hem.
_________________________________

Spa Head Massage  70 min Pris 895:-
Behandlingen inleds med lättare helkroppsmassage (40 min) som mjukar upp stela och ömma muskler, ger en skön och avslappnande känsla. Massage frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande. Efter massagen rengörs ditt ansikte, hals och dekolltage med produkter för din hudtyp.(10 min) Avslutningsvis (20 min) Spa Head Massage som ger en positiv inverkan på spänningshuvudvärk och mental trötthet här ingår både hårbotten och ansiktsmassage.

Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling
I denna behandling ingår lån av handduk, rock och tofflor att ta med hem.

_____________________

Avbokningsregler
Din bokning kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Senare debiteras 50 % av värdet.
Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.