SPA Kurer

 

Lemongrass + Green Tea
90 min 1595:- 

Lemongrass + Green Tea – Rengörande & återupplivande.
Behandlingen startar med en avslappnande 20 min ryggmassage därefter skrubbas hela kroppen med Lemongrass + green Tea sockerskrubb. Dina händer och fötter packas sedan in i vulkanisk lermask för att återfukta på djupet och lyfta fram ny, mjuk hud. Efter dusch appliceras näringsrik kroppskräm med avslutande fot och hand massage.
Efter behandlingen serveras du varmt grönt te.

I denna behandling ingår lån av handduk, rock och tofflor.

_________________________________

TRANQUILLITY AROMA Lyxkur
90 min 1 695 kr
Lyxig aromaupplevelse med avstressande dofter, helkroppspeeling, skön ryggmassage med en speciell pensel massage och ansiktskur med extra allt. Detta är behandlingen för dig som vill lyxa till det lite extra, och verkligen få spakänslan att infinna sig. Total avkoppling, samtidigt som huden får sitt med de finaste oljor och verksamma ämnen man kan tänka sig.
I behandlingen ingår en avstressande massage för rygg och nacke, en ekologisk helkroppspeeling och en kroppsinpackning med aromaoljor. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktskräm.

I denna behandling ingår lån av handduk, rock och tofflor.
_________________________________

Spa Head Massage  70 min Pris 895:-
Behandlingen inleds med lättare helkroppsmassage (40 min) som mjukar upp stela och ömma muskler, ger en skön och avslappnande känsla. Massage frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande. Efter massagen rengörs ditt ansikte, hals och dekolltage med produkter för din hudtyp.(10 min) Avslutningsvis (20 min) Spa Head Massage som ger en positiv inverkan på spänningshuvudvärk och mental trötthet här ingår både hårbotten och ansiktsmassage.

Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling

I denna behandling ingår lån av handduk, rock och tofflor.

_____________________

Avbokningsregler
Din bokning kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Senare debiteras 50 % av värdet.
Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.