Header

Medik8 Kemisk Peeling

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i en forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.

Medik8 erbjuder dessutom oerhört effektiva Kemiska Peels som ger resultat utöver det vanliga.

Vill du läsa mer om alla Medik8 produkterna gå in på www.medik8.com

ANSIKTSBEHANDLINGAR
Låt våra hudterapeuter tillsammans med dig skapa den optimala ansiktsbehandlingen för din hud.

Medispa          60 min 795:-
Ansiktsbehandling 60 min
En behandling som rengör, ger avslappning och förser huden med oerhört aktiva och effektiva produkter.
Finns för olika hudtyper och fokusområden: åldrad hud, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.
I behandlingen ingår rengöring, exfoliering , serum, ansiktsmask, ansiksmassage och avslutandekräm.

Medik8 Design          70 min 895:-

Alla Medik8 ansiktsbehandlingar kan skräddarsys för din huds behov

•Deep Hydrating
En närande och skön behandling som återställer hudens vitalitet men hjälp av Medik8s formuleringar och en mild exfoliering, för långvarig återfuktning.
•Facil Age defying
En
hudföryngrande behandling som berikar huden med Medik8s främsta antiage ingredienser. C vitamin skyddar och vitamin A stimulerar och korrigerar, vilket leder till ett föryngrat utseende med färre linjer och rynkor.
•Balancing Facil 
Djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren och aknebenägen hud. I denna ansiktsbehandling används balanserande produkter som lindrar, lugnar och förbättrar hudtonen.
•Pore refining Facil
En behandling med djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren och aknebenägen hud. Balanserande produkter används i hela behandlingen för släta ut, lugna och skapa en jämnare hudstruktur.
•Redness Calming Facil
En skön och lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och
känslig/överkänslig hud. Medik8 har med hjälp av innovativa formuleringar tagit fram en
hudreparerande ansiktsbehandling.
•Rediance Facil
En exklusiv och uppljusande behandling som får en glåmig hud att stråla. Radiance facial är en resultat inriktad ansiktsbehandling som bekämpar ojämn pigmentering och hudton samt tillför huden lyster.

ANSIKTSBEHANDLING med KEMISK PEELING

MediSpa KP        80 min  från 1295:-
Ansiktsbehandling + Kemisk Peeling
En behandling i 9 steg som rengör, ger avslappning och förser huden med oerhört aktiva och effektiva produkter.
Finns för olika hudtyper och fokusområden: åldrad hud, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.
Dessutom ingår en kemisk peel.
____________________

KEMISK PEELING
Medik8 erbjuder oerhört effektiva Kemiska Peels som ger resultat utöver det vanliga.

Superfacial Enzympeel           30 min 595:-
Superfacial är en mild enzym peeling och kan användas på alla hud typer. En väl avvägd blandning av åtta aktiva ingredienser som valts ut för sina goda effekter och milda verkan. Perfekt för trött och glanslös hud ökar hudens lyster. Behandling som kan göras under lunchen.

AgePeel 53% syror, PH 2.2         30 min 995:-
En anti-age-peeling bestående av en eff ektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin.

BetaPeel 49% syror, PH 2.2         30 min 995:-
Får snabbt kontroll över aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt: igensatta porer, pormaskar och inflammation. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden.

WhitePeel 50% syror, PH 2.2        30 min 995:-
Det eff ektivaste sättet att få en klarare och jämnare hudton – en hud fri från mörka fläckar och hyperpigmentering – är att avlägsna de hudceller som innehåller höga halter av melanin och förhindra att nya hudceller mörknar. whitePeel är särskilt framtagen för att behandla solskador och hyperpigmentering. Den tränger in i hudens pigmentceller (melanocyter) och avlägsnar milt och eff ektivt oönskad pigmentering och ger jämnare hudton.

EyePeel 20% syror, PH 2.2        30 min 995:-
Området runt ögonen har färre talgkörtlar än resten av ansiktet och är det område där de första ålderstecknen ger sig till känna. Försämrad spänst och viss svullnad uppstår redan i 25-årsåldern. Medik8 eyePeel erbjuder en mycket mild och effektiv lösning för det här området som ger förbättrad cellomsättning och cellförnyelse.

För effektiva resultat, rekommenderas en kur på 6 behandlingar, varje eller varannan vecka.

Medik8 tror på: • Problemlösande produkter • Bevisade resultat • Ingredienser med professionell styrka • Högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning • En grundläggande anti-age filosofi • Ingredienser som ger minimal irritation • Laboratoriekvalitet . ”gjord för hand i små tillverkningsserier” • Grön kemi och miljövänliga förpackningar

Avbokningsregler
Din bokning kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Senare debiteras 50 % av värdet.
Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

______________________________________________________________