Medik8 Kemisk Peeling

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i en forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.

Medik8 erbjuder dessutom oerhört effektiva Kemiska Peels som ger resultat utöver det vanliga.

Vill du läsa mer om alla Medik8 produkterna gå in på www.medik8.com

ANSIKTSBEHANDLINGAR
Låt våra hudterapeuter tillsammans med dig skapa den optimala ansiktsbehandlingen för din hud.

Medik8 Design          70 min 995:-

Alla Medik8 ansiktsbehandlingar kan skräddarsys för din huds behov

En behandling som rengör, ger avslappning och förser huden med oerhört aktiva och effektiva produkter. Finns för olika hudtyper och fokusområden: åldrad hud, akne, rodnad, pigmentering och torr hud. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering , serum, ansiktsmask, ansiksmassage och avslutandekräm.

•Deep Hydrating
En närande och skön behandling som återställer hudens vitalitet men hjälp av Medik8s formuleringar och en mild exfoliering, för långvarig återfuktning.
•Facil Age defying
En
hudföryngrande behandling som berikar huden med Medik8s främsta antiage ingredienser. C vitamin skyddar och vitamin A stimulerar och korrigerar, vilket leder till ett föryngrat utseende med färre linjer och rynkor.
•Balancing Facil 
Djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren och aknebenägen hud. I denna ansiktsbehandling används balanserande produkter som lindrar, lugnar och förbättrar hudtonen.
•Pore refining Facil
En behandling med djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren och aknebenägen hud. Balanserande produkter används i hela behandlingen för släta ut, lugna och skapa en jämnare hudstruktur.
•Redness Calming Facil
En skön och lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och
känslig/överkänslig hud. Medik8 har med hjälp av innovativa formuleringar tagit fram en
hudreparerande ansiktsbehandling.
•Rediance Facil
En exklusiv och uppljusande behandling som får en glåmig hud att stråla. Radiance facial är en resultat inriktad ansiktsbehandling som bekämpar ojämn pigmentering och hudton samt tillför huden lyster.

ANSIKTSBEHANDLING med KEMISK PEELING

MediSpa KP        80 min  från 1295:-
Ansiktsbehandling + Kemisk Peeling
En behandling i 9 steg som rengör, ger avslappning och förser huden med oerhört aktiva och effektiva produkter. Finns för olika hud typer och fokusområden: åldrad hud, akne, rodnad, pigmentering och torr hud. Ingår kemisk peel. Tillsammans med terapeuter väljer ni passande peel.
Rewind – För de med mogen, solskadadhud med fina linjer och rynkor.
Even – För de med pigmentering, åldrad hud med åldersfläckar.
Clarity – För acnebenägen hud med tilltäppta porer.
Universal AHA – För de som är nya till peels.
Sensitive PHA – För de med känslig och reaktiv hud
____________________

Medik8 tror på: • Problemlösande produkter • Bevisade resultat • Ingredienser med professionell styrka • Högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning • En grundläggande anti-age filosofi • Ingredienser som ger minimal irritation • Laboratoriekvalitet . ”gjord för hand i små tillverkningsserier” • Grön kemi och miljövänliga förpackningar.

*CSA är grundkärnan i Medik8s filosofi och har sitt stöd i forskning. CSA står för C-vitamin, solskydd och A-vitamin och innebär att man använder produkter med C-vitamin samt solskydd under dagen och därefter A-vitamin (även kallat Retinol) på kvällen för en optimal hudhälsa.

Avbokningsregler
Din bokning kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Senare debiteras 50 % av värdet.
Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

______________________________________________________________